8 Şubat 2013 Cuma

Boşnak Tatlısı

Tatlılar.

Boşnak Tatlısı

MALZEMELER tatlı tarifleri ½ kg süt 1paket margarin 500gr un 2adet yumurta çay kaşığı karbonat Şurup için: 4 bardak su, 3 bardak şeker kaynatıp ½ limon sıkın Boşnak Tatlısı tarifi Margarini; süt ile kaynatın. Bu arada içine karbonatı ve unu ilave edin. Hızlıca karıştırın. 10dk kadar bu şekil karıştırın. Karışım ağırlaşacaktır. Hamur halini alınca ocaktan indirin. Üzerine yumurta sürün. Yağlı tepsiye yayın elinizle düzeltip dilimleyin. 160 derecede pişiriniz. Fırından çıkarınca sıcağıyla şerbetini yedirin. tatlı tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder