14 Şubat 2013 Perşembe

Köpoğlu

yemek tarifleri. MALZEMELER (4 kişilik) yemek tarifleri * 1 Adet Patlıcan * 1 Adet Patates * 1 Adet Kabak * 1 Adet Havuç * 3 Adet Sivribiber * 1 Su Bardağı Sıvıyağ * Tuz Köpoğlu tarifi kolay yemek tarifleri 1 – 1 adet patlıcan,patates,kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın.1 su bardağı sıvıyağı kızdırın.Sırayla patlıcan,patatesi kabak,havuç ve sivribiberleri kızartın. 2 – Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın.4 diş dövülmüş sarmısağı,1 su bardağı yoğurdun içine alıp,sebzelerin üzerine gezdirin. 3 – 2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın.İçine kırmızı biberi ekleyin.Yoğurdun üzerine döküp,servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder