15 Şubat 2013 Cuma

Rulo Pasta Tarifini

resimli yemek tarifleri .

Gerekli Malzemeler

Üç Yumurta yemek tarifleri Bir Çay Bardağı Toz Şeker Bir Su Bardağı Söke Un Bir Paket Vanilya Bir Paket Kabartma Tozu Yarım Çay Bardağı Su   Şantisi İçin: Bir Poşet Toz Şanti Bir Su Bardağı Süt İçi Ve Süslemesi İçin: Yaban Mersini Hindistan Cevizi Mango lezzetli rulo pasta

Rulo Pastanın Hazırlanışı

Yumurtaları geniş bir kaba alın. Üzerine şekeri boşaltın. Şekeri iyice çırpın üzerine bir çay bardağı suyu ekleyin. Kabartma tozu, vanilyayı karışıma ekleyin. Unuda üzerine boşaltıp karıştırın. Hazırlamış olduğunuz karışımı yağlı tepsiye boşaltın. Daha önceden iki yüz derecede ısıtılmış fırında yedi-dokuz dakika pişirin soğması için bir kenarda bekletin. Diyer tarafta toz şantiyi ve sütü karıştırın. Mangonun kabuklarını soyup dilimleyin. Kekin üzerine marmelat veya reçel sürün hazırlamış olduğunuz şantinin yarısıni sürün ve yaban mersini döküp keki rulo halinde sarın. Kalan krem şantiyide kekin üzerine sürün. Dilimlenmiş mangolarıda pastanın üzerine dizin hindistan cevizi dökün. Afiyet olsun. kolay yemek tarifleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder