28 Şubat 2013 Perşembe

Cd Baskı

Türkiye'nin 1 numaralı cd baskı şirketi olan cd copy center A.Ş olarak, müşterilerimize yüksek kalite standartları çerçevesinde cd baskı hizmeti sunmaktayız. Dijital cd baskı konusunda sektörde tek şirket olan dijital cd baskı hizmeti veren cd copy center A.Ş, dijital cd baskı hizmetini son teknoloji çalışma ekipmanları ve profesyonel çalışanlarıyla yapmaktadır. Dijital cd baskı ; bilgisayar ortamında hazırlanan grafiğin film yada negatif kalıp gibi unsurlar baz alınmadan direk cd üzerine aktarılmasıdır. Dijital cd baskı işleminde son teknoloji ekipmanlar kullanılması ve işlemin bilgisayar ortamında yapılması nedeniyle, yapılan işlem yüksek kalitededir.

Kaliteli dijital cd baskı hizmetini kaçırmayın !

Dijital cd baskı işleminin bilgisayar ortamında hazırlanması sadece kalite standartlarını arttırmayıp, siparişlerinizin çok kısa süre içerisinde hazırlanmasını sağlamaktadır. Dijital cd baskı hizmeti iki farklı baskı yöntemiyle yapılmaktadır. Bu yöntemlerden birincisi etiket baskı yöntemidir. İkinci yöntem ise, serigraf baskı yöntemidir. Dilerseniz şimdi etiket baskı ve serigraf baskı yöntemleri hakkında bilgiler verelim. Bu yöntemlerden biri standart baskılarda kullanılabilirken, diğeri 1000 adet ve üzeri baskılarda kullanılmaktadır.

Etiket baskı :

Dijital cd baskı yönteminde kullanılan etiket baskı yöntemi, yuvarlak etiketlere renkli yazıcıyla baskı yapılmasına denilmektedir. Etiket baskı yöntemiyle renkli yazıcıyla baskı yapılan etiketler, daha sonra çıkartılarak cd'nin üzerine elle manuel olarak yapıştırılır. Tüm bu işlemler tamamlandığında etiket baskı işlemi son bulur.

Serigraf baskı :

Dijital cd baskı işlemlerinde kullanılan ikinci baskı yöntemi de serigraf baskı yöntemidir. Serigraf baskı yönteminde kalıp film işlemleri söz konusudur. Matbalardan broşür yada dergi bastırılırken yapılan işlemler gibi detaylı işçilik söz konusudur. Serigraf baskı hizmeti 1000 adet ve üzeri olan siparişlerde kullanılan bir baskı yöntemidir. Dijital cd baskı hizmeti veren cd copy center A.Ş şirketimize verdiğiniz dijital cd baskı siparişlerini büyük bir titizlikle en kısa süre içerisinde hazırlayarak adresinize gönderiyoruz. Uzman çalışanlarımız tarafından teknoloji harikası ekipmanlar kullanılarak yürüttüğümüz dijital baskı işlemlerini son derece hızlı bir şekilde tamamlayıp, ekonomik fiyatlarla buluşturarak hem hizmet açısından hem ekonomik açıdan hemde zaman açısından kazançlı çıkmanızı sağlıyoruz. Her açıdan kazançlı çıkan müşterilerimiz, bu sayede son derece avantajlı koşullar altında hizmet alıyor. Sizde müşterilerimiz arasındaki yerinizi alarak sunduğumuz dijital cd baskı hizmetindeki ve diğer hizmetlerimizdeki avantajlardan faydalanabilirsiniz. cd baskı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder