22 Şubat 2013 Cuma

En uygun araçlar, best rent a car güvencesi ile

Besttrent a car web sitemizde her model araçları uygun olarak kiralayabilirsiniz. İstanbulun her noktasında, sizlere hizmet vermek için hazırız. Firmamızdan istediğiniz araçları, adreslerinize kadar tesilm ediyoruz. Bu işlemi hiçbir ücret almadan gerçekleştiriyoruz. Eğer sizlerde kaliteli bir rent a car firmasından hizmet almak istiyorsanız sizlere bir telefon kadar yakınız.

Günlük kullanım için son derece pratik özellikler ile dinamik sürüş performansını birleştiren RS Q3 saatte 100 kilometre hıza sadece 5,5 saniyede çıkıyor. 2,5 litrelik beş silindirli turbo motoru 310 HP güç üreten araç, 100 kilometrede ortalama sadece 8,8 litre yakıt tüketiyor.

Audi'nin ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkaracağı RS Q3'ün motor kapağının altında, 2010 yılından beri üç kez üst üste kendi sınıfında "Uluslararası Yılın Motoru" seçilen 2,5 litrelik TFSI motor bulunuyor. 310 HP güç üreten motor, Audi'nin diğer spor modelleri TT RS ve RS 3 Sportback'te de kullanılıyor. Maksimum hızı saatte 250 kilometre ile sınırlandırılan RS Q3, saatte 100 kilometre hıza da sadece 5,5 saniyede çıkıyor. 7 ileri S-tronic şanzımanla sunulan RS Q3'te quattro dört tekerlekten çekiş sistemi stadart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder